Samen vinden we de baan voor jou alleen.

We gaan graag met je op reis naar jouw droombaan! Als je bij ons incheckt dan gaan we samen de route verkennen naar jouw droombaan bij een werkgever die jouw ontwikkeling ook belangrijk vindt. Inchecken is geheel vrijblijvend. Wij geloven namelijk in de toekomst van jou als Young Professional.

Jij vindt het belangrijk dat je werk vindt dat niet alleen aansluit bij je kwaliteiten die je op school hebt geleerd, maar ook bij jou als persoon. Daarom kijken we niet alleen naar je cv, want wij begrijpen dat je aan de start staat van het betreden van de arbeidsmarkt. Een goed en passend salaris is natuurlijk belangrijk in een baan, maar of je met plezier naar je werk gaat misschien nog wel belangrijker.

Door met jou in gesprek te gaan komen we samen tot nieuwe inzichten en verrassende carrièrekansen. Laat je verrassen door onze expertise en jarenlange ervaren in de arbeidsmarkt. Het enige wat je achter hoeft te laten is je naam, telefoonnummer en woonplaats en wij bellen je binnen 2 werkdagen terug voor een kennismaking.

Check in

97%

van onze banen heeft uitzicht op een vast dienstverband.

Waar wil jij heen met je carrière?

Misschien ben je als Young Professional nog aan het onderzoeken wat je wilt. Ook dan ben je bij Modoc aan het juiste adres, wij geven namelijk ook coaching en workshops over talentontwikkeling. Hierdoor kom je erachter waar je talenten liggen en hoe je deze kan inzetten tijdens het sollicitatieproces. Dan kan je nog effectiever en gerichter solliciteren!

Maak met ons de reis van je leven!