We gaan graag met je op reis naar jouw droombaan!

Als je bij ons incheckt dan gaan we samen de route verkennen naar jouw droomboon bij een werkgever die jouw ontwikkeling ook belangrijk vindt. Inchecken is geheel vrijblijvend. Het enige wat je achter hoeft te laten is je naam, telefoonnummer en woonplaats en wij bellen je binnen 2 werkdagen terug voor een afspraak aan onze incheckbalie in één van onze kantoren.

Check in en win een Modoc citytrip!

Ben je avontuurlijk? Ga dan met ons op reis, we stippelen samen jouw carrièrepad en je maakt ook nog eens kans op een reis naar ‘destination unknown’. Je maakt kans op een reischeque van SRPS.me waarbij het tot de dag van vertrek een verrassing is waar je naar toe gaat. Hoe leuk is dat?

Waar wil jij heen met je carrière?

Coaching

Wij gaan samen met jou op onderzoek, waar zit jouw talent en waar krijg je écht energie van. De coach is jouw vaste aanspreekpunt.

Training

Van student naar een carrière, Modoc helpt je hierbij. Nog niet klaar met studeren? Wij bieden ook opleidingen en cursussen aan die je kan gebruiken in het werkveld.

Werk

Afgestudeerd, maar geen idee waar je moet beginnen met solliciteren? Lift mee op ons netwerk en maak gebruik van onze expertise van de arbeidsmarkt.

Maak met ons de reis van je leven!