Heb jij je loopbaan al inzichtelijk?

In de waan van de dag op de automatische piloot aan het werk, iedereen kent het wel, zeker in drukke tijden.
Leuk hoor, maar word je nog wel uitgedaagd? Is het niet eens tijd voor een volgende stap in je carrière of kies je misschien voor een volledige carrièreswitch?

Als je op dat punt bent gekomen voel je je misschien een beetje verloren, want je hebt het druk en je hebt geen idee waar je moet beginnen. Bij Modoc ben je op de juiste plek! Op elke vestiging hebben we collega’s die opgeleid zijn tot coach. Zij stellen de juiste vragen zodat je zelf tot nieuwe inzichten komt.
We hebben veel ervaring in het HR vak en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Pak jij jouw kans op tijd?!

 

 

 

 

97%

van onze banen heeft uitzicht op een vast dienstverband.

Eén op één coaching

Wij bieden een eenmalig coachingsgesprek aan met één van onze coaches. Dit gesprek gericht op je loopbaan is één op één, dus niet in een groep. Het is een gesprek waarin je samen met je coach zelf tot nieuwe inzichten komt. Je gaat kijken hoe je vanuit de huidige situatie naar de ideale situatie kan komen. Zodat je na het gesprek handvatten hebt om er mee aan de slag te gaan!

 

 

 

 

Ontmoet onze coaches

Carlijn Balink | Coach vestiging Etten-Leur

"Als loopbaancoach wil ik samen met mijn kandidaat ontdekken waar het struikelpunt zit en schetsen we samen de ideale situatie. Door mijn interesse en nieuwsgierigheid in mensen en hun drijfveren is het coachingsvak een fijne combinatie met mijn rol al Recruiter. Hierdoor kunnen we samen snel de link leggen naar de arbeidsmarkt en carrièrekansen mogelijk maken."

Cathelijn Loeff | Coach vestiging Tholen

"In een coachingsgesprek met een kandidaat kun je net dat stapje verder gaan door écht in te zoomen op iemands kwaliteiten en wensen en door gerichte vragen te stellen hen meer inzichten en handvaten te kunnen geven in de zoektocht naar een nieuwe baan. Dus door het stellen van de juiste vragen sneller tot de kern van de kandidaat komen om zo goed voor ogen te krijgen wat iemand wil. Daardoor kun je ook beter de match maken met de vacatures en werkgevers."

Christel Dobbelaar | Coach vestiging Goes

"Ik vind het leuk om mensen te begeleiden in hun loopbaan/carrière. Door middel van een coachingsgesprek mensen in te laten zien waar ze nu staan en hun op weg te helpen naar een nieuwe uitdaging die ze uiteindelijk weer een stap verder gaan brengen in hun carrière.
Uiteraard rekening houden met hun persoonlijke wensen."