Heb jij je loopbaan al inzichtelijk?

In de waan van de dag op de automatische piloot aan het werk, iedereen kent het wel, zeker in drukke tijden. Leuk hoor, maar word je nog wel uitgedaagd? Is het niet eens tijd voor een volgende stap in je carrière of kies je misschien voor een volledige carrièreswitch?

Het loopbaancoachingsgesprek is vrijblijvend. Om het gesprek nog concreter te maken en op persoonlijk niveau aan de slag te gaan met nieuwe inzichten, kun je voorafgaand dit gesprek een PPA-assessment doen. Het assessment is vanuit huis te maken, duurt maximaal 15 minuten en geeft je waardevolle inzichten die je meeneemt in je sollicitatiegesprek, (nieuwe) baan en in de omgang met je collega’s maar ook privé.

cathelijn_coach

Eén op één coaching

Wij bieden een eenmalig vrijblijvend een coachgesprek aan met één van onze coaches. Dit gesprek gericht op je loopbaan is één op één, dus niet in een groep. Het is een gesprek waarin je samen met je coach zelf tot nieuwe inzichten komt. Je gaat kijken hoe je vanuit de huidige situatie naar de ideale situatie kan komen. Zodat je na het gesprek handvatten hebt om er mee aan de slag te gaan!

Je hebt keuze uit de onderstaande varianten: 

Thema’s die onder andere besproken kunnen worden en inzicht geven in jou als type persoon:

 

  • Hoe behaal je jouw doelen effectief?
  • Wat valt voor jou onder zelfmotivatie?
  • Welke functie/taken sluiten goed aan bij jou als persoon?
  • Wat zijn je algemene motivatoren?
  • Welk gedrag laat je zien in je werk/communicatie/specifieke situaties?