Heb jij je loopbaan al inzichtelijk?

In de waan van de dag op de automatische piloot aan het werk, iedereen kent het wel, zeker in drukke tijden. Leuk hoor, maar word je nog wel uitgedaagd? Is het niet eens tijd voor een volgende stap in je carrière of kies je misschien voor een volledige carrièreswitch?

 

Het loopbaancoachingsgesprek is vrijblijvend. Om het gesprek nog concreter te maken en op persoonlijk niveau aan de slag te gaan met nieuwe inzichten, kun je voorafgaand dit gesprek een PPA-assessment doen. Het assessment is vanuit huis te maken, duurt maximaal 15 minuten en geeft je waardevolle inzichten die je meeneemt in je sollicitatiegesprek, (nieuwe) baan en in de omgang met je collega’s maar ook privé.

 

Je hebt keuze uit drie varianten:

  1. PPA Light versie – je maakt het assessment online en ontvangt na afloop de resultaten per mail. Waardoor je inzichten hebt in jouw profiel. €125,-
  2. PPA met coachgesprek – je maakt het assessment online en bespreekt je profiel met een coach. Hierdoor heb je inzichten in jouw profiel en wordt je aan het denken gezet wat jij nodig hebt in een baan. €200,
  3. PPA met carrièrerichtlijnen en coachgesprek – je maakt het assessment online, ontvangt naast je profiel ook carrièrerichtlijnen welke je beiden bespreekt met een coach en jou dit concreet een stap verder helpt. €250,-

 

Thema’s die onder andere besproken kunnen worden en inzicht geven in jou als type persoon:

  • Hoe behaal je jouw doelen effectief?
  • Wat valt voor jou onder zelfmotivatie?
  • Welke functie/taken sluiten goed aan bij jou als persoon?
  • Wat zijn je algemene motivatoren?
  • Welk gedrag laat je zien in je werk/communicatie/specifieke situaties?

 

Neem contact op met één van onze coaches:

Carlijn  vestiging Etten-Leur

Cathelijn  vestiging Tholen

Christel  vestiging Tholen

 

 

 

 

97%

van onze banen heeft uitzicht op een vast dienstverband.

Eén op één coaching

Wij bieden een eenmalig coachingsgesprek aan met één van onze coaches. Dit gesprek gericht op je loopbaan is één op één, dus niet in een groep. Het is een gesprek waarin je samen met je coach zelf tot nieuwe inzichten komt. Je gaat kijken hoe je vanuit de huidige situatie naar de ideale situatie kan komen. Zodat je na het gesprek handvatten hebt om er mee aan de slag te gaan!

 

 

 

 

Ontmoet onze coaches

Carlijn Balink | Coach vestiging Etten-Leur

"Als loopbaancoach wil ik samen met mijn kandidaat ontdekken waar het struikelpunt zit en schetsen we samen de ideale situatie. Door mijn interesse en nieuwsgierigheid in mensen en hun drijfveren is het coachingsvak een fijne combinatie met mijn rol al Recruiter. Hierdoor kunnen we samen snel de link leggen naar de arbeidsmarkt en carrièrekansen mogelijk maken."

Cathelijn Loeff | Coach vestiging Tholen

"In een coachingsgesprek met een kandidaat kun je net dat stapje verder gaan door écht in te zoomen op iemands kwaliteiten en wensen en door gerichte vragen te stellen hen meer inzichten en handvaten te kunnen geven in de zoektocht naar een nieuwe baan. Dus door het stellen van de juiste vragen sneller tot de kern van de kandidaat komen om zo goed voor ogen te krijgen wat iemand wil. Daardoor kun je ook beter de match maken met de vacatures en werkgevers."

Christel Dobbelaar | Coach vestiging Goes

"Ik vind het leuk om mensen te begeleiden in hun loopbaan/carrière. Door middel van een coachingsgesprek mensen in te laten zien waar ze nu staan en hun op weg te helpen naar een nieuwe uitdaging die ze uiteindelijk weer een stap verder gaan brengen in hun carrière.
Uiteraard rekening houden met hun persoonlijke wensen."