Modoc bestaat 10 jaar!

1 april 2020 is voor Modoc een feestelijke mijlpaal! Precies 10 jaar geleden startte moeder Marja en dochter Linda hun familiebedrijf. Wat aanvankelijk begon als ambitie van hun samen, werd al gauw uitgebreid tot een team met meerdere collega’s.

 

Het vertrouwen dat Marja en Linda kregen van werkgevers uit de omgeving stelt Modoc in staat om samen met een team professionals de persoonlijke aanpak écht te laten zien en te denken vanuit een perspectief van een kandidaat. 10 jaar later, 200 werkgevers verder, 16 collega’s in dienst en op verschillende locaties vestigingen geopend, maakt dat Modoc een nieuwe stap kan maken als organisatie.

 

Ondanks dat de confetti en de toeters en bellen van een heugelijk feest op zich laat wachten (lees: het coronavirus dat om de hoek kwam kijken), kunnen we wel met trots onze nieuwe dienstverlening introduceren. We hebben er het afgelopen jaar al van mogen proeven, we krijgen er allemaal energie van en weten zeker dat dit een mooie aanvulling is op het pakket wat Modoc te bieden heeft, namelijk: HR-advies geven op maat.

 

Met deze dienstverlening maken we de cirkel van carrièremaker zijn rond door als adviseur en coach er te zijn voor de werkgevers op de arbeidsmarkt.
Een mooie bekroning op ons werk de afgelopen jaren. Waarbij we, zoals je gewend bent van ons, altijd investeren in onze samenwerking en kansen zien en benutten. In deze tijd nu meer dan ooit belangrijk om elkaars expertise met volle kracht in te zetten om het beste resultaat te behalen!

 

Bedankt voor ieders vertrouwen in Modoc.
De professionaliteit en daadkracht waarmee we altijd nog aan de slag gaan maakt ons al 10 jaar lang Modoc, de carrièremaker van West-Brabant en Zeeland.

10

jaar lang hanteert Modoc een persoonlijke aanpak, kennen we onze werkgevers en kandidaten en richten we ons op talentontwikkeling binnen organisaties maar ook bij onze kandidaten

2010

Modoc wordt door moeder Marja en dochter Linda gestart in Tholen. Opleiden was destijds hét onderscheidend vermogen van Modoc en boden dat in hun dienstverlening van recruitment aan als mogelijkheid.

2014

Modoc heeft zich in vier jaar tijd ontwikkeld als professional, een team aan collega's verzameld en een vestiging in Kortgene geopend.

2016

De verhuizing van vestiging Kortgene naar Goes vond plaats. Naast opleiden werd de doelgroep uitgebreid naar young professionals die een startersbaan zochten op de arbeidsmarkt.

2018

Modoc breidt uit met een derde vestiging in Etten-Leur, tevens hoofdkantoor. Talentontwikkeling staat meer dan ooit centraal. Ook de latent werkzoekende wordt betrokken in het doelgroepenprofiel van Modoc.

2019

Modoc zet talentontwikkeling op de kaart bij werkgevers. Modoc als carrièremaker krijgt meer en meer vorm voor aanvullende dienstverleningen. Als écht HR adviseurs gaan de collega's van Modoc te werk.

2020

Modoc viert dit jaar haar 10 jarig jubileum! Met een groot opgebouwd relatiebestand in de regio's West-Brabant en Zeeland en de aftrap van de nieuwe dienstverlening HR advies geven op maat. De cirkel van carrièremaker is rond.