Modoc is het middelpunt van jouw carrière!

Modoc helpt jou als professional graag op weg in je carrière. Van baan naar baan of juist wanneer je hulp kunt gebruiken in het erkennen van je talent en de juiste kans hierbij in je ontwikkeling. We willen je inzicht geven in de marktkansen en je laten meeliften op ons grote netwerk aan werkgevers die goed werkgeverschap hoog in het vaandel hebben staan. Het talent in je naar bovenhalen, daar zijn wij goed in. Hier profiteer zowel jij als het bedrijf waar je gaat werken van.
Wij richten onszelf daarbij op iedereen die een kans zoekt om zijn carrière een extra boost te geven, met daarbij de zekerheid van een stabiele bron van inkomsten.

Voor iedereen is er een carrière

Modoc is dé carrièremaker. Wij streven ernaar om iedereen in de regio West-Brabant en Zeeland, in de logistiek, transport, industrie en techniek te helpen aan een gelukkige carrière. Door jou als talent centraal te stellen, is onze dienstverlening echt van toegevoegde waarde. Door oprechte nieuwsgierigheid leren we jou, als toekomstig carrièremaker, vroegtijdig kennen, handig voor wanneer de juiste baan op het pad komt.
Het liefst creëren wij deze nieuwe stap, het is namelijk aan ons om in te schatten in welke functie jij goed tot je recht komt binnen ons (grote) netwerk.

Ben je ook toe aan een nieuwe uitdaging? Kom eens van gedachte wisselen op één van onze kantoren. Dan tekenen we samen een groeipad uit die jou gaat helpen in je ontwikkeling.

Neem contact op