Modoc: moeder en dochter

Onze waarden vormen het uitgangspunt van onze werkwijze

Als moeder en dochter hebben ze belangrijke waarden die Modoc kenmerkt. Deze waarden zijn: persoonlijk, betrokken en ontwikkeling. 

 

Modoc helpt de professional graag op weg in de volgende stap in zijn/haar carrière. Van baan naar baan of juist wanneer je hulp kan gebruiken in het erkennen van jouw talent en de juiste kansen ziet in jouw ontwikkeling. Modoc geeft inzicht in de marktkansen en laat de professional meeliften op het grote netwerk aan werkgevers die goed werkgeverschap hoog in het vaandel hebben staan. Modoc richt zich op iedereen die een kans zoekt om zijn carrière een extra boost te geven, met daarbij de zekerheid van een stabiele bron van inkomsten.

 

Nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Marja en Linda? Voor het blad Forum gaven zij een interview over het runnen van een familiebedrijf, met alle ups en downs.

Lees het artikel hier

Voor iedereen is er een carrière

Talent staat centraal

Wij streven ernaar om iedereen in de regio West-Brabant en Zeeland, in de logistiek, transport, industrie en techniek te helpen aan een gelukkige carrière. Door jou als talent centraal te stellen, is onze dienstverlening echt van toegevoegde waarde. Door oprechte nieuwsgierigheid leren we jou, als toekomstig carrièremaker, vroegtijdig kennen, handig voor wanneer de juiste baan op het pad komt. Het liefst creëren wij deze nieuwe stap, het is namelijk aan ons om in te schatten in welke functie jij goed tot je recht komt binnen ons (grote) netwerk.

 

Ben je ook toe aan een nieuwe uitdaging? Kom eens van gedachte wisselen op één van onze kantoren. Dan tekenen we samen een groeipad uit die jou gaat helpen in je ontwikkeling.

Neem contact op Bekijk onze workshops  Wie je bent, dat is je talent!