Stagiaire recruiting

Wil jij tijdens je HBO opleiding investeren in een leuke stageplaats? Ben jij op zoek naar een stage waar je echt de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en wil je werken in Zeeland? Dan bieden wij jou een uitdagende leerervaring.

Je krijgt de ruimte een breed pakket aan taken uit te voeren. Je leert wat matchen is en wat je ervoor moet doen om tot een perfecte match te komen. Je ontwikkelt mensenkennis, je helpt medewerkers en de bedrijven binnen ons netwerk en maakt kennis met commerciële activiteiten. Je leert alles over CAO’s, overeenkomsten, contracten en de administratieve afwikkeling van plaatsingen.

 

Stagiaire Marketing

Daarnaast bieden we op onze vestiging in Goes een stageplaats binnen Marketing en/of Communicatie. Modoc is volop in beweging en we zijn continue bezig om onze dienstverlening bij werkzoekenden onder de aandacht te brengen. Samen met collega’s geef je verder vorm aan de marketingstrategie. We hebben al een collega die hiervoor verantwoordelijk is en ter ondersteuning ligt hier een mooie kans voor jou. Begeleiding vindt dan ook plaats vanuit de medewerker Marketing & Communicatie.

 

Solliciteer voor een stageplek!

 

Open sollicitatie

Wil je bij ons werken en een open sollicitatie sturen? Natuurlijk kan dat!

Velden met * zijn verplicht