Online Workshop Personal Insights

Online Workshop Personal Insights

Misschien nu nog wel meer belangrijker dan ooit, ontdekken waar jouw talenten liggen. Soms weet je wel waar je goed in bent alleen is het nog lastig om dit in woorden uit te drukken. Of ervaar je jouw onderscheidend vermogen helemaal nog niet als talent. Daar helpen wij je graag verder bij.

Met de huidige arbeidsmarkt, die in één klap is veranderd, is het tijd om in jezelf te investeren. Gebruik deze tijd om na te denken waar jouw wensen en behoeften liggen. Vul dit aan met concrete inzichten en merk in welke functie je écht wordt ‘aangezet’ en iedere dag weer de drive ervaart om ervoor te gaan.

Tijdens de online workshop vertelt Nina je alles over hoe je jouw talenten ontdekt, hoe je ze inzet en wat de valkuilen zijn waarmee je rekening houdt. Zo ben jij goed voorbereid als bedrijven straks weer volop gaan investeren in het aantrekken van nieuw talent.

Wil jij ook een streepje voor op de arbeidsmarkt? Schrijf je in voor de gratis online workshop en ontvang nieuwe en goede inzichten die je helpen een stap in de juiste richting te maken.

26 mei
Wanneer?
De workshop zit vol. Je kan je helaas voor deze datum niet meer aanmelden.
Waar?
Online
- Laptop
- Computer
- Headset/ oordopjes
Meelopen met
Nina Kuijper
Beschikbare plekken
3
Vragen?
Bel: 0763036311 Mail: info@modoc.nl