Update 17/03 Geen workshops i.v.m. met Coronavirus

Helaas zijn wij genoodzaakt om de geplande workshops voorlopig te cancelen vanwege het Coronavirus. De ingeschreven deelnemers zijn hiervan op de hoogte gebracht. Voorlopig zullen er geen nieuwe workshops ingepland worden en volgen we de richtlijnen vanuit het RIVM en de overheid op.

Modoc, de carrièremaker!

Wij zetten in op ontwikkeling en persoonlijke groei. Vanuit deze visie zijn er dan ook een tweetal mooie workshops ontstaan. Recent zijn onze collega’s intern opgeleid tot coaches en trainers. De gretigheid die zij ervaarden gedurende dit traject heeft eraan bijgedragen dat wij waardevolle workshops aanbieden. Voel jij de kriebel om verder te kijken naar een functie die meer aansluit bij jouw wensen? Om te weten waar jij nu écht gelukkig van wordt? En wil jij inzichten krijgen waar jouw talenten liggen en die optimaal benutten?

Meld je dan nu aan voor de workshop die bij jou past:

Personal Insights: een workshop waarbij het ontdekken van jouw talenten en inzicht krijgen in je valkuilen de focus krijgt.

Personal Branding: hier ligt de aandacht voornamelijk op hoe jij jouw talenten inzet om je doelen te bereiken en ontvang je tips hoe je verder komt in dit proces.